Julen

Några slarvigt tagna och ordeigerade från julafton! 

Dagen efter julafton så kom snön! Nu hoppas jag att det kommer att komma mer och att det blir kallare. Vill både åka pulka och skridskor. 

God jul!

God jul på er! Idag så firar vi inte bara Jesus födelsedagen utan även min bästa vän Kattys 18 årsdag! Den firades dock i söndags tillsammans med Axel,Märta och Filippa med sushi, tårta,presenter+julklappar och två övernattningar i rad! Men idag är det den stora dagen och hon är äntligen myndig och vi har även känt varandra i hela 14 år. Förstår det knappt, tiden har bara rusat iväg och vår vänskap har klarat sig genom knappt vått men mycket torrt. 

Igår så firade vi jul hos min farbror och pappas sida av släkten. Det var stämningsfullt och fint. Både jag och Axel fick fina Iphoneskal av min kusin Ludde. Axel fick ett med mig på och jag fick ett med både mig och Axel på! 

Jag har en tradition sen jag såg "the nightmare before christmas" för några år tillbaka sedan, och det är att kolla på den dagen innan julafton. Idag är det julafton och jag hann inte igår men natten är fortfarande lång så jag tänkte ta och göra det! 
En fin gammal bild på två av mina bästa vänner Märta och Katty! 


God jul på er och glöm inte att skänka en tanke eller gärna lite kosing till de mindre lyckligt lottade i världen! 

Försöker skapa julstämning

Oredigerade bilder tagna i mitt rum och i mitt hus. Mamma har gått all in med tomtar överallt och röda dukar och kuddar och stjärnor osv. Det ser absolut juligt ut hemma hos oss men man kommer inte i julstämning. Och det beror endast på klimatet. Det känns snarare som att det snart är halloween än jul. 

I mitt rum: 
 
 
 
 
 
 
Vardagsrummet och matrummet: