Två

En bild från lunchen idag och en bild som jag ritade igår. Ja det ska föreställa Axel! 
 
Godnatt alla trötta! 

En fin som gav mig en fin födelsedag

Idag så har jag fått massa fina gratulationer av folk, vilket värmer! 
Efter skolan så åkte jag till lund och mötte upp mamma och pappa. Vi gick till mattssons och införskaffade ett nytt objektiv till mig i present! Blev så nöjd! Sen gick vi och handlade mat för att sen åka och hämta upp Axel i swagdala. Min fina gjorde verkligen min födelsedag så fin! Men han åkte hem vid 7 tiden eftersom att han har träning idag.
Imorgon så ska jag träffa två fina, med andra ord Katty och Filippa och vi ska åka pulka! 


Min vackraste och jag har även 3 månader idag, haha så otroligt lite men som känns så mycket längre. 

18

Idag klockan 12.22 så är jag 18 år gammal.
Tänker tillbaka på den tiden när jag gick i lågstadiet och jag verkligen längtade tills jag skulle fylla 15 och skaffa näspiercing och använda magtröja. Det kändes som en evighet till 15 men tiden gick så snabbt, helt plötsligt var jag 15 år gammal med navelpiercing och ett brustet hjärta. Jag hatade högstadiet överallt annat och ville bara att det skulle vara över, jag ville börja gymnasiet och komma bort ifrån högstadie dramat och bara ha kul. 
Helt plötsligt så var jag 16 år gammal och stod på skolgården och grät tillsammans med dom andra som slutade 9an samtidigt som jag var sorgsen så var jag lättad över att det var över. Sommarlovet gick för fort och helt plötsligt så gick jag i 1an på gymnasiet och lärde känna underbara människor men skolan har aldrig varit min grej och jag bara längtade till studenten, att vara 19 år gammal och bara ta studenten. Nu är jag 18 år gammal och halvvägs till studenten och 2an får mig bara att vela börja 1an igen eller få tiden att gå fortare. Men tiden har gått för fort. Trodde aldrig att den här dagen skulle komma så snart och nu är den här. 
Under den här födelsedagen så kommer jag att ha världens finaste vänner på min sida och världens finaste Axel som kommer att göra den så bra.