Fotografering

Hejsan! Igår så åkte jag och pappa till apoteket för att hämta fler nålar till min blodsockermätare för att sedan hämta upp Katty! Gårdagen gick åt till att prata massa och idag så hade jag min första gravidfotografering! Katty tog bilderna och jag redigerade och resultatet blev bättre än förväntat. 
 
 
 
 
Jag är inte så van vid att vara framför kameran vilket verkligen märktes under fotograferingen då jag verkligen sög på att posa och inte prata eller göra annat medan hon klickade av men hon hade tålamod och det blev väldigt bra! Så Tack till kokosen <3 
 
 
 

Planer

Hallå! Denna veckan ser väldigt lugn ut för min del då jag har planerat att vara hemma om inget annat dyker upp. Idag så var jag på sjukhuset för att prata om min graviddiabetes och lära mig att sticka mig själv osv. 
 
september kommer dock att vara ganska fullpackad då mina dagar kommer se ut såhär: 
1 sep: föräldrakurs 
3 sep: träffa specialistläkaren 
4 sep: ultraljud 
7 sep: träffa barnmorskan 
8 sep: föräldrakurs 
9 sep: föreläsning för blivande föräldrar 
10 sep: träffa dietist 
22 sep: föräldrakurs 
Fler dagar med bm och sjukhuset kommer att bokas in under septemember. 
 
 
 

Snart i mål

Denna graviditeten har varit hemsk men snaaaart är den över och jag hoppas på att få slippa diabetes efter graviditeten och jag hoppas att inget mer dyker upp under denna korta tiden som är kvar. 
 
imorgon är det sista dagen på mf och jag vill verkligen dit imorgon eller idag då det kommer vara sista gången för i år och sista gången utan barn. Kan inte låta bli att tänka att varje gång jag gör något särskilt så är det sista gången jag gör det barnlös.
 
 
Igår så hjälpte vill till att måla bebis rummet, Axel var hos frisören och jag lagade maten på kvällen.