Barnloppis

Hej! Idag vaknade jag och Axel tidigt för att åka in till folketspark och gå på barnloppis! Vi var där en halv timme efter att dem öppnat och det var helt smockat med folk! Vi spenderade 500kr för vad vi annars hade fått spendera 2000-3000 eller mer om det inte hade varit begagnat! Hittade många tygblöjor som jag hade tänkt införskaffa men köpta inga vilket jag ångrar nu. Men det blir en ny barnloppis i juni så hoppas jag kan fynda då! Tiden gick fort och det var trevligt! Det blev väldigt mycket retro med prickar, ränder och stickat (barnet kommer i oktober), vi köpte även en del barnböcker! 
 
Grillkvällen blev flyttad till idag istället så jag och Axel ska bege oss dit snart tror jag! 

Studenten närmar sig

Hej! Medicinen funkar bra och nu kan jag avslöja för er alla att jag är i gravidvecka 19 och går in i 20 på onsdag, snart halvvägs. 
 
Ikväll så är det grillning med dem andra studenterna, vet inte hur länge jag orkar då jag är konstant trött hela tiden, men det kommer nog bli kul. På tisdag tar jag studenten och tiden har verkligen gått fort. 
 
Jag älskar gamla saker och har gjort det sen jag var liten och som tur är tycker Axel också om en del gammalt. Därför var det självklart att fort skaffa den perfekta retro barnvagnen <3