Vår sista dag

Idag så är det vår sista dag som bara vi två. Jag vaknade av att vattnet började gå och det har sipprat på hela dagen så kanske startar förlossningen av sig själv ikväll/natt. Jag har onda förvärkar som jag hoppas på är riktiga värkar. Jag har ringt förlossningen men dem sa åt mig att ringa om några timmar ifall vattnet börjar rinna ut ordentligt. 
Idag så packade jag mina saker och åkte hem till Axel men köpte sushi lunch precis innan jag anlände men då visar det sig att Axel hade köpt överrasknings sushi till mig på samma ställe! Så snällt och så bra för snart kommer jag leva på sjukhusmat i några dagar, inget som jag längtar efter precis. 
Jag tog en bild på magen idag, kanske är det den sista bilden på den innan bebis anländer. 

26 oktober

Det är natt och redan en ny dag! Den 26 oktober.. Jag är beräknad att föda 27 oktober alltså så är det bara 1 dag kvar tills jag är beräknad. Jag kan avslöja att om inte förlossningen startar av sig själv så blir jag igångsatt den 28 på onsdag (Axels födelsedag). Jag har inte varit nervös inför förlossningen och är fortfarande inte nervös, jag trodde att det skulle komma desto mer det närma sig men jag är fortfarande inte nervös. Ser väldigt mycket fram emot att föda, vilket beror på min inte så trevliga graviditet. Blir smått avis på dem som har så kallat bra graviditeter och pratar om hur dem saknar att vara gravida och vilken fin tid det är osv. Känns tråkigt att jag inte fått uppleva det dem känner men självklart så önskar jag att alla får uppleva sånna graviditeter. 
Bild från Axels födelsedags frukost! Har inga andra trevliga mobilbilder att visa.