Dagar

Hej! Igår så fick jag en utmärkt idé om att grilla korv! Så jag, Axel,Elin,Märta,Lotta,Antony,Jonte,Oliver, Nils och såklart bebisarna Edith och Tara gick till parken vi bor vid och grillade i nån timme. Efteråt så utvecklades kvällen till en mindre fest och medan jag,Elin och bebisarna var i vårt sovrum för amning och nattning så spelades det kort och väsnades i vardagsrummet av dem andra. Kvällen blev sen och Lotta och Antony gick vid 01.00 nått sånt.

Idag så gick jag,Axel,Elin och bebisarna till badhuset och badade med barne och åt sedan sen lunch på Asian express. Bestämde spontant att vi ikväll ska grilla igen med Märta och Elin för att äta upp korvarna som blev över från igår! 

Här kommer några bilder på vad vi har haft för oss när jag inte uppdaterat här: 
 
 
Vi har tillsammans med Elin och Tara träffat Karin och hennes son Hugo och lekt och fikat med dem hemma hos oss. 

 
 
 
Märta,Elin och Tara har varit här och lekt en stund innan jag åkte jag tatuerade in klockslaget Edith föddes på. Bild kanske kommer nån gång. 

 
Vädret har varit fint så vi har suttit ute mycket på balkongen! 

 
Katty har hängt här en del (hon tog bilden). 

 
Jag och Axel har gjort mycket milkshakes som varje gång blivit mer som isig glass. Den lilla är Ediths och ja vi ger henne socker ibland (känsligt ämne av någon anledning). 

 
 
 
 
 
Vi har varit en del i stadsparken och kollat på ankorna! 

 
 
 
Jag har fotograferat Tara! 

 
 
Och såklart Edith! 

 
Vad mer har vi gjort? Vi har varit på visning.. Och köpt lägenhet här i Lund!! Vi har även haft visning på den lägenheten vi bor i nu. 

Händelser den kommande veckan
Måndag: Öppna förskolan
Tisdag: Inget planerat
Onsdag: BVC läkarkontroll 
Torsdag: Träffa en mamma och fotografera två barn 
Fredag: Babysim 
Lördag: Valborg! 
Söndag: Ellen kanske hälsar på eller så hälsar hon på på fredag. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Det kommer att komma ett inlägg med uppdatering om vad vi har haft för oss. Till dess så kan ni få se bild på Edith som är stolt och förvånad över att hon kunde sitta själv!