Uppdatera mera

Hej! Fortfarande dålig på att uppdatera men har haft för mycket roligheter för mig! Har bland annat varit i Dalby stenbrott, umgåtts med folk, firat midsommar med "just dance" och packat inför flytten. Imorgon flyttar vi, byter adress och börjar skapa något eget PÅ RIKTIGT. Jag och Axel har även varit på restaurang och gått på BIO och så Har vi såklart passar hus! Håller även på att sälja av mig mina kära vagnar.. 9 vagnar ska bli 3. 
 
Igår så planterade vi Ediths träd som vi ska slå dopvattnet över (en annan dag). Lite mer uppdatering som handlar om Edith: hon kryper, klappar med händerna, ställer sig upp om hon håller i något, pekar och säger "där" och hon säger även mamma och pappa.
 
 
 

Uppdatering i bilder

Är mycket mer aktiv på instagram så för er som följer mig där, ni har nog redan sett de flesta av bilderna! 

Vi har haft för oss en del sen jag skrev sist! Bland annat så har vi sålt kläder på barnloppis, umgåtts med Elin & Tara, jag har även varit i Malmö och träffat en annan mamma samt varit på tygblöjträff. Vi har även varit hemma hos Axels föräldrar och grillat och träffat Axels släkt! Fick min första morsdagspresent, fläderstaven från Harry Potter! Jag och Axel har även haft 2 timmars ensamtid och ätit ute medan Märta passade Edith. Vi har även målat stolar och Ediths mini möbler hemma hos mina föräldrar. Jag stannade hos mina föräldrar i några dagar och passade på att åka hem till farfar där jag hittade en gungstol, pappas gamla planscher, 3 av farmors klänningar och små gamla barnmöbler som jag har haft när jag varit hos farmor och farfar.