Men nej

Okej! Ja vad gjorde jag idag? Skola. Jag avskyr att gå till skolan..Särskilt när man får en dålig start på dagen och går i en skola som man vantrivs i. Men vad har jag gjort resten av dagen? Spelat satan i gatan. 
Vad är resten av veckans roligheter då? Imorgon ska jag äta med Martin och Becka och sen ska dom sova hos mig! Och på lördag så ska jag vara med Katty! 
Här kommer ett mycket intressant inlägg från Smärtans blogg ni vet bartis.blogg.se. 
Inlägget handlar om sexualitet: 
Idag talade jag med en klasskompis om sexualitet och kön.
Denna person hävdade att det bara finns tre sexualiteter; homo-, hetero- och bisexualitet.
Jag tycker att det är ett väldigt märkligt sätt att se på sexualitet, varför är det så självklart att det är kön som ska vara den viktigaste faktorn när man tänker på sexualitet.
En 20-årig heterosexuell man tänder t ex på kvinnor, men det säger ju väldigt lite egentligen, eftersom han antagligen bara tänder på kvinnor inom ett visst åldersspann, samt med vissa utseendemässiga och personlighetsmässiga atribut.
Varför ska det då vara könet som är det viktigaste, det centrala? Varför inte åldern, personligheten, utseendet? Sedan så finns det ju många andra sexualiteter, typ asexualitet och pansexualitet.
Jag är ju varken bi, homo eller hetero. Jag är ingenting. En viss klasskompis påstod då att jag var asexuell, men det stämmer inte heller. Jag har förmåga att känna attraktion, men jag binder mig inte vid kön.
Jag attraheras av engagerade människor. Engagemang är den centrala faktorn för min attraktion. De kan vara män, kvinnor, transpersoner eller vad som helst, men de måste  brinna för någonting. Sedan finns det andra faktorer också, typ ålder och intelligens, men det är just deras förmåga att lägga ned sin själ i något som måste finnas där.
Och nej, det innebär inte att jag ser ned på oengagerade människor eller är attraherad av alla med ett engagemang, lika lite som homosexuella föraktar människor av det motsatta könet eller är attraherade av alla av sitt eget kön.
Jag antar att det kvalificerar mig till någon slags pansexualitet, men jag känner inte att jag måste kalla mig någonting alls på den punkten faktiskt.
Ha det gött igelkött!

Och en bildbomb på dom kamraterna som jag känner för att sakna just nu.